Νέα - Εταιρικά

09-04-2012

Η ErgoProlipsis μέλος του ευρωπαικού δικτύου Green για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης των Ευρωπαϊκών ΜΜΕ

Στα πλαίσια του προγράμματος GREEN, διεξήχθει   την Παρασκευή 6 Απριλίου workshop στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για επιχειρήσεις του Νομού που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους βελτιώνοντας τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις.

Στο εργαστήριo συμμετείχαν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που έχουν καταγραφεί ως Σύμβουλοι Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών, Τεχνολογιών και Προϊόντων και αναπτύχθηκαν θέματα που αποδεικνύουν τα άμεσα αποτελέσματα περιβαλλοντικών εφαρμογών. Διαβάστε περισσότερα για το workshop.

H ErgoProlipsis παρουσίασε στους συμμετέχοντες τα ανταγωνιστικά ωφέλη από την πιστοποίηση κατά ISO 14001, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε τεχνολογίες και όργανα για μετρήσεις περιβαλλοντικών παραγόντων που διαθέτει η εταιρία. Δείτε εδώ την παρουσίαση της ErgoProlipsis με τίτλο "Συστήματα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και μετρήσεις περιβαλλοντικών παραγόντων".

 

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου GREEN (Greening business through the Enterprise Europe Network) του Προγράμματος Πλαισίου για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (CIP 2007-2013), με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης των Ευρωπαϊκών ΜΜΕ.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο GREEN στο δικτυακό τόπο http://www.green-eu.net/.