Όπου Έργο…και Πρόληψη

ΕΜΕΙΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η δραστηριότητα της εταιρίας ξεκινά σχεδόν 18 χρόνια πριν από σήμερα. Δύο νέοι επιστήμονες με μεγάλη αγάπη στη διαχείριση του κινδύνου και τη προαγωγή της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μία μικρή εταιρία, η οποία όμως σύντομα ξεχώρισε για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Έτσι, η ακτίνα δράσης της εταιρίας πολύ γρήγορα ξεπέρασε τα όρια της Κρήτης από όπου ξεκίνησε και επεκτάθηκε αρχικά σε όλη την Ελλάδα και πλέον σε όλη την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου, εξακολουθώντας ωστόσο να παρέχει υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα.

Η εταιρία πλέον, με έδρα την Κρήτη και γραφεία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης εμβαθύνοντας όλο και περισσότερο στον τομέα όπου ξεκίνησε να δραστηριοποιείται, την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών που προάγουν την Ασφάλεια και την Υγεία στους χώρους εργασίας.

ErgoProlipsis

Η ErgoProlipsis δραστηριοποιείται από το 2002 στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης του κινδύνου και τη προαγωγή της επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας και από την αρχή ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών της. Το 2008 εγκαταστάθηκε στα νέα σύγχρονα γραφεία της, με όλες τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές. Η εταιρία διαθέτει πανελλαδικά ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών και μέχρι σήμερα την εμπιστεύονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου.
Υπεροχή
Να κατέχουμε πρωτοπόρα θέση στην προαγωγή των συνθηκών Ασφάλειας και Υγείας στις επιχειρήσεις καλλιεργώντας την κουλτούρα της πρόληψης κινδύνου με επίκεντρο τον άνθρωπο.