Διπλή διάκριση και στο Ιστορικό Ράλλυ Κρήτης 2026

Διπλή διάκριση και στο Ιστορικό Ράλλυ Κρήτης 2026

Με μία ακόμη σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας που υποστηρίζει η ErgoProlipsis στο Ιστορικό Ράλλυ Κρήτης (Regularity), που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Ιουνίου 2026.

Αυτή τη φορά, ο Άκης Abastado ταξίδεψε στην «έδρα» μας, στην Κρήτη και στο δεξί κάθισμα της πανέμορφης λευκής Toyota Celica STi του 1992, αυτή τη φορά καθόταν ως συνοδηγός και πλοηγός ο Γενικός Διευθυντής της ErgoProlipsis, Γιάννης Ασπιρτάκης!

Το νέο αγωνιστικό «δίδυμο» είχε εξαιρετική χημεία, επιβεβαιώνοντας την άριστη συνεργασία, την εμπειρία και τη σωστή προετοιμασία που απαιτεί ένας αγώνας Regularity υψηλού επιπέδου.

Η προσπάθειά τους ανταμείφθηκε με δύο σημαντικές διακρίσεις:

  • 2η θέση στη Γενική Κατάταξη Regularity
  • 1η θέση στην Κατηγορία J2 (οχήματα έως το 1992)

Η επιτυχία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς επιτεύχθηκε στην Κρήτη, χαρίζοντας μια ξεχωριστή διάκριση «εντός έδρας» και σηματοδοτώντας την αρχή μιας ιδιαίτερα ελπιδοφόρου αγωνιστικής συνεργασίας!

Στην ErgoProlipsis πιστεύουμε ότι η επιτυχία χτίζεται μέσα από τη συνέπεια, την ομαδικότητα και την αφοσίωση στον στόχο. Είναι οι ίδιες αξίες που χαρακτηρίζουν τόσο τους αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων όσο και τη δική μας επαγγελματική προσέγγιση και φιλοσοφία.

Θερμά συγχαρητήρια στους Άκη Abastado και Γιάννη Ασπιρτάκη για την εξαιρετική τους εμφάνιση και τη σπουδαία αυτή διάκριση. Μας κάνατε πραγματικά υπερήφανους και μας γεμίσατε αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Η ErgoProlipsis θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν για το πάθος, την υπευθυνότητα και τη διαρκή επιδίωξη της αριστείας, στηρίζοντας προσπάθειες που εμπνέουν και προάγουν τις αξίες της συνεργασίας και της συνεχούς εξέλιξης, αλλά και τις αρχές της ασφαλούς οδήγησης.